OM OSS


Romerike Flyttebyrå er et flyttebyrå som består av erfarne arbeidsfolk innenfor flyttebransjen.
Bedriften har opparbeidet seg erfaringen gjennom flytting for næringseiendom og private hjem - etter å ha utviklet seg og jobbet i det norske flyttemarkedet i over et år som egen bedrift og med tidligere erfaring fra et av Skandinavias største bedriftsflyttebyråer. 

Romerike Flyttebyrå består av unge kvalifiserte menn med et stort pågangsmot og motivasjon til å lykkes innenfor flyttebransjen.
Vi tilbyr gode priser med høyt fokus på god leveranse og kvalitet på flytting, samt kundeservice. Tilbudene vi tilbyr er flytting, nedpakking, oppakking og sortering av avfall. I tillegg utfører vi også tjenester før flytteprosessen dersom kunden trenger hjelp til opprydding av eiendom, kasting av eiendeler og frakt.


Med vennlig hilsen,

Vårt team


.
  

Administrasjon


Daglig leder, Prosjektleder, Partner

Daniel Mofateh har bachelorgrad i økonomi og administrasjon fra handelshøyskolen BI. Han har opparbeidet seg god erfaring i flyttebransjen ved å ha jobbet i Skandinavias største bedriftsflyttebyrå i 5 år.

Hos oss er hovedoppgavene til Daniel å ta hånd om salg, kundebehandling og utvikling.
Leder, Prosjektleder, Partner

Robin Vaage Ullevålseter studerer økonomi på handelshøyskolen BI.

 Det er Robin som har ansvar for økonomien og regnskapet til bedriften, samtidig som at han bidrar til fremtidig utvikling.
Leder, Prosjektleder, Partner

Albion Shaqiri har bachelorgrad i økonomi og administrasjon fra handelshøyskolen BI. Hovedoppgavene til Albion er å planlegge hele flytteprosessen og sette sammen et team til å utføre flyttejobben best mulig.

Albion har opparbeidet seg erfaring ved å ha jobbet i Skandinavias største bedritfsflyttebyrå i 6 år.
Arbeidsleder

Dragan Tesla studerer for tiden økonomi på Høyskolen Kristiania og er en av arbeidslederne våre. 

Dragan tar hånd om selve flyttejobben. Han er en blid, energisk og effektiv kar som sprer glede og positiv energi samtidig som at han jobber som en maskin.
Arbeidsleder

Jonathan Nysæther Olsen er en av arbeidslederne våre som tar hånd om flyttejobben, han er en effektiv, målretta og løsningsorientert person. 

Jonathan har opparbeidet seg erfaring ved å ha jobbet i 4 år, i et av Skandinavias største bedriftsflyttebyråer.