OM OSS

Velkommen til Romerike Flyttebyrå AS - en bedrift som består av dedikerte og erfarne arbeidsfolk innen flytte- & renholds bransjen. Med en solid bakgrunn fra Skandinavias største flyttebyrå, har vi opparbeidet oss en rik erfaring i å flytte både næringseiendom og private hjem. Våre renholdsarbeidere har over ti års erfaring og er alltid nøye og punktlige.

Vårt team består av 16 entusiastiske unge menn med et sterkt ønske om å vokse innen bransjen. Vi forstår at flytting kan være en stressende opplevelse, derfor tilbyr vi en kombinasjon av gode priser, høy kvalitet på tjenester og utmerket kundeservice.

Vi tilbyr en bred palett av tjenester, inkludert flytting, ned- og utpakking, bærehjelp renholdstjenester, oppbevaring og bort kjøring av møbler. Vi går også et skritt videre ved å tilby tjenester før flytteprosessen, slik som opprydding, kasting av eiendeler og transport.

Så hvorfor vente? Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale eller tilbud, og la oss hjelpe deg med å gjøre din neste flytteprosess så glatt og problemfri som mulig.


Med vennlig hilsen,

Vårt team


.
  

Administrasjon


Daglig leder, Prosjektleder, Partner

Daniel Mofateh har bachelorgrad i økonomi og administrasjon fra handelshøyskolen BI. Han har opparbeidet seg god erfaring i flyttebransjen ved å ha jobbet i Skandinavias største bedriftsflyttebyrå i 5 år.

Hos oss er hovedoppgavene til Daniel å ta hånd om salg, kundebehandling og utvikling.
Leder, Prosjektleder, Partner

Robin Vaage Ullevålseter studerer økonomi på handelshøyskolen BI.

 Det er Robin som har ansvar for økonomien og regnskapet til bedriften, samtidig som at han bidrar til fremtidig utvikling.
Leder, Prosjektleder, Partner

Albion Shaqiri har bachelorgrad i økonomi og administrasjon fra handelshøyskolen BI. Hovedoppgavene til Albion er å planlegge hele flytteprosessen og sette sammen et team til å utføre flyttejobben best mulig.

Albion har opparbeidet seg erfaring ved å ha jobbet i Skandinavias største bedritfsflyttebyrå i 6 år.
Arbeidsleder

Dragan Tesla studerer for tiden økonomi på Høyskolen Kristiania og er en av arbeidslederne våre. 

Dragan tar hånd om selve flyttejobben. Han er en blid, energisk og effektiv kar som sprer glede og positiv energi samtidig som at han jobber som en maskin.
Arbeidsleder

Jonathan Nysæther Olsen er en av arbeidslederne våre som tar hånd om flyttejobben, han er en effektiv, målretta og løsningsorientert person. 

Jonathan har opparbeidet seg erfaring ved å ha jobbet i 4 år, i et av Skandinavias største bedriftsflyttebyråer.